Év Szerint
2017. 06. 19 - 16:21
A NYÁR LEGJOBB KÉPEI - Képfeltöltő verseny

Örökítsd meg a kedvenc nyári élményed a kedvenc naplódban és nyerj bicajt! 

Megérkezett a nyár, a szünidő, és egy nagyszerű játékkal készültünk neked. Nincs más dolgod, mint a Nyírd ki sorozat valamelyik kötetében (Nyírd ki ezt a naplót és alkoss valami újat, Nyírd ki ezt a naplót mindenhol, Nyírd ki csajosan, Több mint egy könyv, Nyírd ki ezt a naplót színesen, illetve limitált kiadású Nyírd ki ezt a naplót) megörökíteni a legkedvesebb nyári élményed, arról egy fényképet készíteni és feltölteni a www.nyirdkieztanaplot.hu/jatek oldalra. A versenyben csak egy képpel indulhatsz, így ha többet készítettél, jól fontold meg, melyiket töltöd fel, mert a végeredményről a képedre beérkezett szavazatok, valamint egy szakmai zsűri is dönt. 

 

Képeddel nyerd meg a szuper Gepida kerékpárt, az öt bérlet egyikét a nyár legSZINesebb fesztiváljára vagy a három 30.000 Ft értékű könyvcsomagot!

 

1. helyezett díja: Gepida kerékpár

 

5 db SZIN bérlet: sorsolás 2017. augusztus 11-én. A bérletek nyertesei a szavazók sorrendje alapján az augusztus 10.-i első 20 helyezett közül kerülnek ki.

 

3 db 30.000 Ft-os Maxim Könyvkiadó kínálatából összeállítható könyvcsomag: sorsolás 2017. szeptember 8-án. A könyvcsomagok nyertesei a szavazók sorrendje alapján a szeptember 7-i első 20 helyezett közül kerülnek ki. 

A verseny további részleteiről az alábbi linken tájékozódhatsz:
http://nyirdkieztanaplot.hu/szabalyzat.php


A verseny 2017. június 28-tól 2017. szeptember 30-ig tart.

 

INSTAGRAM