Év Szerint
2016. 08. 09 - 08:00
Csomagban most olcsóbb!

Szeretnétek már kinyírni egy naplót, de nagyon szeretitek a regényeket is? Nem tudtok dönteni, hogy a nyári diákmelós fizetésből/malacpersely tartalmából regényt vegyetek vagy inkább a jó kis kinyírnivaló naplót?

 

VAN SZÁMOTOKRA EGY REMEK MEGOLDÁSUNK! Most egyes regényeinkkel együtt VERHETETLEN AKCIÓS ÁRON adjuk csomagban a Nyírd ki ezt a naplót című rendkívül népszerű kreatív könyvünket, a POSTAKÖLTSÉGET pedig ELENGEDJÜK!

 

http://www.olvas.hu/termekek/konyvek/nyird-ki/nyird-ki-ezt-a-naplot-regeny-konyvcsomag

 

Harmincegy különböző regényünk közül válasszátok a napló mellé a legszimpatikusabbat, és vigyétek haza a kettőt mindössze 3.999 Ft-ért és postaköltség nélkül! Irány weboldalunk!

 

Az akció 2016. augusztus 19-ig tart! Használjátok ki a lehetőséget!

 

Ha esetleg még nem hallottatok volna Keri Smith Nyírd ki ezt a naplót című könyvéről, itt megismerhetitek közelebbről és meg is rendelhetitek regényeink valamelyikével együtt csomagban: http://www.olvas.hu/termekek/konyvek/nyird-ki

 

Ha pedig a naplókinyírás már javában tart, szálljatok be vele Képfeltöltős játékunkba is!

 

Készítsetek fotót a szerintetek legjobban sikerült oldalról a naplótokból és töltsétek fel a játékba a Nyírd ki ezt a naplót Facebook oldalán (https://www.facebook.com/nyirdkieztanapl…/…/621131158054140/). Gyűjtsétek a szavazatokat, kerüljetek be a 3 legtöbb szavazatot gyűjtő közé és nyerjétek meg a Nyírd ki ezt a naplót Gepida kerékpárt, a Samsung tabletet, vagy a Nyírd ki ezt a naplót könyvcsomagok egyikét!

INSTAGRAM