Év Szerint
2016. 07. 21 - 21:00
Beszereztétek már a kinyírni való naplótokat? Ha igen, az nagy öröm számunkra! 

Beszereztétek már a kinyírni való naplótokat? Ha igen, az nagy öröm számunkra!

 

A Nyírd ki ezt a naplót olyan népszerű, és olyan sokan vásárolták meg a könyvet, hogy már elfogyott a legtöbb boltból, és nekünk sincs több a raktárunkban. Elnézést kérünk mindazoktól, akik a napokban nem jutottak hozzá! Jó hír számukra, és számunkra is, hogy a következő kiadás várhatóan július 26-án jelenik meg.

 

Ha a www.olvas.hu vagy a www.maximkiado.hu oldalakon július 25. 14 óráig megrendeled a könyvet, július 27-re már ki is szállítjuk! A türelmeteket egy Dream-tollal szeretnénk megköszönni, amelyet minden, a kiadótól megrendelt Napló mellé ajándékba küldünk. (Az ajándék Dream-tollat az ennek a hírnek a megjelenésétől 2016. július 25. 15 30-ig leadott rendelések mellé küldjük.)

 

A könyvet itt jobban megismerhetitek, és akár meg is rendelhetitek: http://www.olvas.hu/termekek/mx957-nyird-ki-ezt-a-naplot

 

Folyamatos információkért, képekért, játékokért keressétek fel és lájkoljátok a Napló Facebook oldalát, ahol regisztrálhattok a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával értékes nyereményekért. Egy szuper Gepida bringa a főnyeremény!

 

Irány a www.facebook.com/nyirdkieztanaplot!

 

INSTAGRAM